Prisijungimas

Lankytojai

Pasiūlymams bei pastebėjimams:

admin@radeikiai.lt

Šiemet, kaip ir pernai, Radeikių kaimo šventė neįvyks. Nepaisant to, radeikiškiai, kurie neseniai atšventė ar netrukus švęs jubiliejinę sukaktį, sulaukė nuoširdaus dėmesio ir kuklių dovanų. Karštą liepos 15-os vakarą pasveikinti ne tik sukaktuvininkai, bet ir neseniai pasaulį išvydę mažieji kaimo gyventojai bei jų tėvai. Nepamiršti ir tie, kurie meilę savam kraštui įrodo gerais darbais.

Į kelionę po Radeikius leidosi Daugailių seniūnijos seniūnė Giedrė Eimutienė, Radeikių krašto bendrijos pirmininkė Giedrė Lukauskienė bei jos narys Zenonas Gasiulis ir daugeliui puikiai pažįstamas „Sadūnų“ muzikantas Petras Leleika, kurio pasirodymas ne vienam išspaudė džiaugsmo ašarą.

Sveikinimo žodžiai tą vakarą buvo ištarti Vandai Kakanienei (90 m.), Danutei Bronislavai Blažienei (85 m.), Skirmučiui Sirvydžiui (80 m.), Onai Tarulienei (80 m.), Vandai Skvarčinskienei (75 m.), Palmirai Gilienei (75 m.), Daniui Fabijonui Rotautui (75 m.) ir jo žmonai Stasei Rotautienei (75 m.), Juozui Guigai (70 m.), Albinui Stankevičiui (70 m.), Viliui Varnui (70 m.) bei Valdimantui Piragiui (70 m.). Šiuo metu Utenoje gyvenanti ilgametė Radeikių gyventoja Stanislava Kišūnienė (85 m.) bus pasveikinta vėliau. 
Visiems jubiliatams įteikta gėlių, saldainių, tačiau buvo akivaizdu, jog labiau už apčiuopiamas dovanas juos pradžiugino dėmesys, linkėjimai ir gyva muzika. Kaip juokavo seniūnė, ne kiekvienam ir ne kasdien groja „Sadūnai“. 
Už gerus darbus Radeikių kraštui padėkota Rosetai Šakalienei, Dainai Šakėnienei, Arūnui Savickui ir Gintautui Grižui. 
Pernai gimę mažyliai apdovanoti spalvingais balionais, o jų tėvams perduoti simboliniai angeliukai. Gretos ir Audriaus Jurgelėnų, auginančių dukrytę Kamilę, šeimą papildė sūnus Joris, Asta ir Rytis Garunkščiai susilaukė pirmagimio Marko, o Juditai ir Renatui Ščiukams, kurie jau augino dukreles Gabiją ir Inesą, likimas įteikė ypatingą dovaną – dvynius Karolį ir Augustą.
Radeikių krašto bendrija už paramą dėkinga Utenos rajono savivaldybei.